Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eerste lustrum Cinebat

groot succes!

 

De kinderen werden feestelijk onthaald met een mooi versierd én gevuld champagneglas

De kinderen werden feestelijk onthaald met een mooi versierd én gevuld champagneglas.

 

BATHMEN – Zaterdag avond 25 april vierde Filmhuis Cinebat haar eerste Lustrum. En dat betekende groot feest voor jong en oud. De belangstelling was overweldigend en het bestuur heeft genoten van de grote opkomst.

De kinderen werden feestelijk onthaald met een mooi versierd én gevuld champagneglas. In de pauze van de kinderfilm Wiplala werd er getrakteerd op gratis ranja met iets lekkers vanwege het feest en na afloop was er een coole verrassing af te halen bij Bella Fiore Bathmen.

Om 20.00 uur liep de foyer alweer vol met avondgasten en werden diverse vrijwilligers door het bestuur van Cinebat in het zonnetje gezet. Joanita stelde op verrassende wijze vragen aan Suzan Boogaerdt, actrice uit de avondfilm ‘Dorsvloer  vol confetti’. Zo kreeg men een indruk van het reilen en zeilen in de filmwereld. Ook werd er getoost op het eerste lustrum onder het genot van een drankje en een heerlijke petit foure bereid door Jootje van Bakkerij Nijkamp. In de pauze werden de hapjes verzorgd door Cultuurhuus Braakhekke en was er gelegenheid om de film te bespreken. Uiteraard werd de avond afgesloten met de inmiddels bekende overheerlijke bitterballen. Filmhuis Cinebat kijkt terug op een bijzonder geslaagd eerste lustrum dat aan de vrijwilligers, Cultuurhuus Braakhekke en het enthousiaste publiek te danken is! Het bestuur kijkt al uit naar het volgende feest en ziet u graag terug in het filmhuis.