Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Enorme groei Velvetgrass in jaar van 10-jarig jubileum

 

Deze maand nog 10

Deze maand nog 10 % korting op diverse soorten kunstgras

BATHMEN – Komt het doordat de economie weer aantrekt of doordat er veel media aandacht is geweest voor de producten van Velvetgrass i.v.m. hun 10 jarig jubileum? Feit is dat de vraag naar zowel kunstgras als maairobots enorm is toegenomen. Wilfred Markvoort, eigenaar van Velvetgrass heeft wel een verklaring voor de toegenomen vraag naar kunstgras en maairobots.Kunstgras en maairobots worden voornamelijk aangeschaft door ouderen die zelf moeite krijgen met het wekelijkse maaien. Door de vergrijzing zal uit die hoek de vraag naar kunstgras en maairobots alleen maar toenemen. Verder zal het bij jonge stellen door de economische groei weer steeds vaker voorkomen dat beiden weer aan het werk zijn waardoor er minder tijd over is voor het maaien van het gazon en er ook weer meer te besteden valt door het dubbele inkomen, aldus Markvoort.

 

Kunstgras

Zowel het toepassen van kunstgras in particuliere tuinen als in openbare ruimtes neemt nog steeds toe. Veel mensen willen graag een gazon maar kunnen zelf niet het intensieve onderhoud van een gazon verzorgen. Vaak door fysieke ongemakken of gewoon door tijdgebrek.

Steeds vaker wordt kunstgras geweven in plaats van getuft. Hierdoor ziet het er nog natuurlijker uit en is het ook veel sterker. Er wordt maar liefst 30 jaar garantie gegeven op de backing van geweven kunstgras. Wij zijn in deze regio het enige bedrijf dat geweven kunstgras verkoopt, aldus Markvoort.

 

Rubber vloeren

Een nieuw product waar komend jaar heel veel van wordt verwacht, is de diverse rubberen vloer. Toepassingen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Toepasbaar voor buiten o.a. bij schoolpleinen, terrassen, balkons. Binnen kan het over praktisch iedere bestaande vloer worden gelegd zoals in showrooms maar ook in uw eigen woning. Het is leverbaar in vele kleuren. Er kunnen zelfs foto’s, logo’s e.d. in verwerkt worden.

Wilt u meer weten over kunstgras, maairobots of rubber vloeren?

Vult u dan het contactformulier in op www.velvetgrass.nl of bel 06-27057764. Velvetgrass Looweg 68, Bathmen.