Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eredivisie tennis TC Salland begint zaterdag 21 mei

BATHMEN – Voor het derde opeenvolgende jaar neemt het eerste team van TC Salland uit Bathmen, onder inspirerende leiding van coach en eigenaar Huib Troost, deel aan de Lotto Eredivisie Gemengd. In deze hoogste competitieklasse van Nederland strijden acht verenigingen om het landskampioenschap.

Voor de topspelers van Nederland een prachtige gelegenheid om in teamverband hun vaardigheden binnen de landsgrenzen te etaleren en voor de vele tennisliefhebbers een uitgelezen mogelijkheid om dit van nabij mee te maken.

In de diverse teams zullen spelers uit de Nederlandse top 100 deelnemen aangevuld met enkele buitenlandse coryfeeën.

Zo staan bij TC Salland o.a. acht spelers / speelsters uit de huidige top 25 op de spelerslijst, met zowel bij de dames als de heren de huidige nummers 2: Richel Hogenkamp en Thiemo de Bakker.

Bij de dames komen we verder de namen tegen van Estrella Cabeza Candela (Spanje) en Michaela Honcova (Slowakije) naast de Nederlandse dames Chayenne Ewijk, Joany Pontjodikromo, Elke Tiel en Jainy Scheepens.

Bij de heren treffen we de namen aan van o.a. Boy Westerhof, Paul Monteban, Niels Lootsma en Stephan Gerritsen.

Voor de toeschouwers hieronder de speeldata van de thuiswedstrijden aan de Hogeweg te Bathmen. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur en zijn gratis te bezoeken.

Zaterdag 21 mei: TC Salland – Leimonias.

Woensdag 25 mei: TC Salland – Lobbelaer.

Dinsdag 31 mei: TC Salland – Naaldwijk.

Donderdag 2 juni: TC Salland – Rapiditas.