Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Erik Kleinjan gepromoveerd als senior grensrechter

Erik Kleinjan

Bathmen – De KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond) heeft alle scheidsrechters en assistenten, die actief zijn in het betaald voetbal geïnformeerd over het al dan niet promoveren naar een hogere groep.  Eén van de assistenten die goed nieuws heeft gekregen is Erik Kleinjan uit Bathmen.

Erik is namelijk gepromoveerd als assistent-scheidsrechter naar de seniorlijst. Nadat hij in 2012 promoveerde naar de juniorlijst en in november van dat jaar zijn eredivisiedebuut maakte in de wedstrijd RKC Waalwijk – FC Utrecht, maakt hij nu een volgende stap naar de seniorlijst van de KNVB. Dit betekent voor Erik dat hij komend seizoen veelal actief zal zijn in de Eredivisie.

Tweede Pinksterdag was hij actief zijn in de play-off wedstrijd tussen NAC Breda en VVV-Venlo. Dick van Egmond, coördinator scheidsrechterszaken Betaald Voetbal van de KNVB meldde het volgende: “Wij feliciteren Erik met zijn promotie. Het is mooi dat we Erik en de andere mannen aan het eind van het seizoen kunnen belonen voor hun prestaties. Dat geeft anderen inspiratie om verder te gaan en te blijven investeren in hun carrière. Ik wens Erik de veel succes de komende jaren”, aldus Dick van Egmond.