Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Ervaar de magie van Virtual Reality! VERPLAATST naar voorjaarsvakantie


BATHMEN – Een Virtual-Reality pop-uproom tijdens de Voorjaarsvakantie (22 februari t/m 26 februari) om de inwoners van Bathmen en omgeving kennis te laten maken met Virtual Reality op het gebied van entertainment. In 50 minuten tijd zijn er 4 virtual reality belevingen van 3 minuten per persoon. De Virtual Reality pop-uproom is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Voor elke deelnemer is er een patatje en een drankje. Inschrijving is vanaf heden geopend via de website www.cultuurhuusbraakhekke.nl

Actiekorting
In de periode voorafgaand ontvang je bij besteding van € 30,00 aan boodschappen, bij een deelnemende winkelier in Bathmen, een kortingskaartje van 75 %. Betaal geen € 10,00 maar € 2,50 per kaartje. Leuk dus om in de voorjaarsvakantie met het hele gezin naar toe te gaan. We zien je Xtreem graag bij Cultuurhuus Braakhekke……Want in Battum is altijd wat te doen.