Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

EtalageKunstRoute in Bathmen

BATHMEN – De Bathmens Beeldende Kunst- en Kultuurkring, de BBKK, houdt van zondag 1 augustus tot en met zondag 5 september 2021 wederom een EtalageKunstRoute. Een groot aantal ondernemers in de kern van Bathmen heeft (een deel van) de etalageruimte hiervoor beschikbaar gesteld.


Kunstenaars uit Bathmen en omstreken worden uitgenodigd daartoe werk aan te leveren. Als dat werk iets vertelt over Bathmen, bijvoorbeeld een dorpsgezicht, is dat mooi, maar verplicht is dat zeker niet. Het staat elke kunstenaar vrij werk van zijn keuze aan te bieden.
De kunstwerken worden tentoongesteld in de etalages van ondernemers in de kern van Bathmen en iets daar buiten. Op deze manier ontstaat een mooie en afwisselende kunstroute door het dorp.
De website van de BBKK – www.bbkk.nl/agenda – geeft nadere informatie, onder meer over de afmetingen en aantallen te exposeren werk, wanneer en waar de werkstukken kunnen worden aangeleverd en opgehaald.
Professionele- alsook amateurkunstenaars kunnen deelnemen aan de EtalageKunstRoute. Ze kunnen zich aanmelden door het deelnameformulier te downloaden van de BBKK-site.