Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eten voor daklozen

BATHMEN/OKKENBROEK – Happietaria is een restaurant dat één avond in het jaar open is. Alles wordt georganiseerd en gedaan door de Provider groep. Provider is een jongerengroep (12 tot 16 jaar) vanuit de kerk in Okkenbroek en Bathmen. De opbrengst van het Happietaria restaurant gebruiken de jongeren om zelf voor daklozen in Amsterdam te koken. Ook helpt de Providergroep bij het meester Geertshuis in Deventer.

Op zaterdag 31 januari is vanaf half zes het jaarlijkse Happietaria restaurant weer geopend! Dit jaar in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. De jongeren van Provider verzorgen deze avond een maaltijd die bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht. U kunt gezellig met andere mensen een maaltijd nuttigen en genieten van muziek en entertainment.

Provider biedt de keuze uit de volgende gerechten:

Vooraf: groentesoep, courgettesoep of paprika-tomatensoep.

Hoofdgerecht: hutspot, andijviestamppot, hete bliksem, snijbonenstamppot of macaroni.

Het toetje is een verrassing.

Houd daarom een plek vrij in uw agenda op 31-01-2015 vanaf 17.30 uur. U kunt mee-eten voor € 10,- Kinderen t/m 16 jaar € 7,50. Het drinken verzorgen de vrijwilligers van Braakhekke. Dat betaalt u met Braakhekke munten.

Informatie en opgeven (tot en met zondag 25 januari), liefst per mail happietariabathbroek@hotmail.com of Fam. Bruggeman 0570-544995.

Graag bij opgave uw keuze voor de soep en het hoofdgerecht vermelden.