Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Evenementen op www.bathmen.nl

BATHMEN – Heb jij jouw evenement (groot en klein) al aangemeld op www.bathmen.nl? Sinds begin 2019 hebben de Verenigde Bathmense Ondernemers (VBO) en de Stichting Bathmen Promotie gezamenlijk een nieuwe website. Op deze website is een agenda opgenomen waarin alle evenementen in Bathmen groot en klein kunnen worden geplaatst.Te denken valt aan concerten, sporttoernooien, voorstellingen, lezingen etcetera, alles mag worden aangemeld.

Het is de bedoeling dat je jouw evenement zelf invoert op de website. Laadt direct een paar leuke foto’s op. Het evenement wordt daarna goedgekeurd door de beheerders. Lukt het invoeren niet? Mail de gegevens van jouw evenement dan (het liefst met foto’s) naar info@bathmen.nl

In de agenda op de website kun je ook zien wat er op de datum en tijd van jouw evenement al gepland staat. Verder is de agenda van www.bathmen.nl gekoppeld aan bijvoorbeeld de website van Salland Natuurlijk Gastvrij. Jouw evenement komt automatisch op deze website te staan als het regionaal aantrekkelijk is.

Én jouw evenement wordt opgenomen in de maandagenda in de Bathmense Krant. Dat is gratis reclame!

Dus meldt jouw evenement nú gratis aan op de website www.Bathmen.nl