Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Evenementenkalender 2015:

geef uw evenement/activiteit

nu op

BATHMEN – De Stichting Bathmen Promotie houdt op de website www.bathmen.nl een evenementenjaarkalender bij. Inwoners van Bathmen en andere belangstellenden kunnen op deze kalender zien wanneer bepaalde evenementen en activiteiten plaatsvinden. Verder is het handig voor verenigingen en stichtingen om te kijken of op een bepaalde datum al een evenement of activiteit gepland staat. De voorbereidingen voor de evenementenjaarkalender 2015 zijn inmiddels gestart.

De stichting heeft voor het opstellen van de kalender de hulp nodig van verenigingen en stichtingen die een evenement organiseren. Zij verzoeken u uw evenementen en activiteiten voor het jaar 2015 per e-mail door te geven. Het e-mailadres is: info@bathmen.nl

In uw e-mail dient u het volgende aan te geven: korte omschrijving evenement, datum evenement, locatie waar evenement gehouden wordt, contactpersoon met telefoonnummer en het websiteadres waar nadere informatie te vinden is.

U wordt verzocht de gegevens zo spoedig mogelijk aan te leveren.