Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Extra geld voor verenigingen

en stichtingen met

Oranje Fonds Collecte

Schrijf in voor 1 april

BATHMEN – Van 22 mei tot en met 26 mei kunnen lokale verenigingen en stichtingen met de Oranje Fonds Collecte geld ophalen. 50% van de opbrengst mogen ze zelf besteden aan eigen sociale, lokale doelen. De andere 50% besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in de provincie waar het geld opgehaald is.RegioBank is partner van het Oranje Fonds en roept verenigingen en stichtingen uit Bathmen op om deel te nemen aan de collecte. “De collecte zorgt voor extra geld in de clubkas of voor sociale initiatieven in onze gemeente. Hoe fijn is dat!”, zegt Robert Scholten, zelfstandig adviseur van RegioBank in Bathmen. Inschrijven voor de collecte kan tot 1 april op www.oranjefonds.nl/collecte.

 

Samenwerking Oranje Fonds en RegioBank

Het Oranje Fonds ondersteunt al 15 jaar sociale initiatieven in Nederland. Zij zetten zich met activiteiten als de Oranje Fonds Collecte, Burendag en NL Doet in voor een sociaal en betrokken Nederland. RegioBank is de bank dichtbij. En biedt haar producten en diensten aan via lokale zelfstandig adviseurs die gevestigd zijn in dorpen en kleine steden. De klant kan gewoon even binnenlopen en krijgt persoonlijke aandacht en kundig advies. De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn betrokken bij de omgeving en zetten zich in voor lokale betrokkenheid. Ze ondersteunen de collecte met promotie en een veilige, prettige en kosteloze afdracht van het collectegeld.

Oranje Fonds en RegioBank werken samen aan een succesvolle Oranje Fonds Collecte voor en door lokale verenigingen en stichtingen.