Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Extra voorstellingen en leuke acties bij Battumse Revue

BATHMEN – De belangstelling voor de voorstellingen van de Battumse Revue is van die omvang dat het gezelschap heeft besloten tot extra voorstellingen op 23, 24 en 25 november. Dit is zeker voor alle spelers en medewerkers een extra stimulans zo vlak voor de première op 3 november.Wie de Bathmense kermis heeft bezocht en deze week de boodschappen doet bij Emté Mensink weet het. De Battumse Revue is volop in actie. Het revuegezelschap is niet alleen druk met de vele repetities voor haar productie #Bietuminderugge maar timmert ook letterlijk flink aan de weg. U hebt vast de reclamespandoeken al zien staan rondom Bathmen. Maar er is meer.

Wie deze week boodschappen doet bij Emté Mensink maakt kans op een goed gevuld boodschappenpakket van de Emté en gratis kaarten voor de voorstelling.

Bij de Emté staat een speciale box van de Revue waar u uw kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer in kunt deponeren. De actie loopt van 8 tot en met 13 oktober. Wie weet bent u de gelukkige winnaar van gratis toegangskaarten en een heerlijk Emté boodschappenpakket.

Als u de kermis heeft bezocht, dan bent u ze vast tegen gekomen: de bierviltjes van de Battumse Revue met daarop de opdracht een foto met het bierviltje te maken en deze in te zenden. Dat leverde uiteraard gezellige foto’s op. Ook hier waren kaartjes voor de revue te verdienen. De winnares van deze bierviltjes fotoactie is Ilse Jimmink. Kaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen of te koop bij het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke tijdens openingstijden. (Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur). Een aantal voorstellingen is inmiddels al uitverkocht. Volop actie dus bij de Battumse Revue!