Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Februari Cinebat filmnieuws

BATHMEN – Als startschot voor de voorjaarsvakantie is er voor de kinderen in Bathmen Ice Age 5. De avondfilm, Florence Foster Jenkins, is zowel humoristisch als droevig en gaat over een kwetsbare vrouw met een prettig bord voor haar kop die zich laat vertolken door niemand minder dan Meryl Streep. De operazangeres wordt gevolgd in het laatste jaar van haar leven, waarin ze nog eenmaal wil schitteren.

Coole humor in Ice Age 5 Collision Course

Onze prehistorische vrienden zijn weer terug voor een nieuw avontuur in Ice Age 5! Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen.

 

Meryl Streep als de slechtste zangeres aller tijden in Florence Foster Jenkins

De op ware gebeurtenissen gebaseerde film gaat over de schatrijke New Yorkse erfgename Florence Foster Jenkins (weergaloos gespeeld door Meryl Streep), die halverwege de vorige eeuw een belangrijke geldschieter was in de wereld van de opera. Ze zingt zelf ook. Heel vals, maar dat weet ze niet, omdat ze toondoof is geworden na een ernstige ziekte. Haar echtgenoot (Hugh Grant) koopt iedereen om die wat onaardigs over haar wil zeggen. Problemen ontstaan wanneer ze per se wil optreden in Carnegie Hall.

 

In de pauze en na afloop van de film is er gelegenheid om in de foyer andere filmliefhebbers te ontmoeten, onder het genot van een drankje (en zoals altijd een gratis snack).

De entree bedraagt slechts €5,- en parkeren is gratis!

Filmdatum: zaterdag 18 februari om 18.15 uur Ice Age 5 Collision Course en om 20.30 uur Florence Foster Jenkins.

Plaats: Cultuurhuus Braakhekke

 

Nieuwsbrief ontvangen? Mail naar info@cinebat.nl

Tip: Vier je kinderfeestje bij Cinebat! Voor de jarige is er dan een verrassing.

Verdere info: zie www.cinebat.nl