Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fietspaden Menopsdijk/Britspad en Deventerweg/Spitdijk

BATHMEN/DEVENTER – De gemeente Deventer heeft het opknappen van de fietspaden Menopsdijk/Britspad en Deventerweg/Spitsdijk gegund aan Schagen Infra uit Hasselt (Overijssel). De aannemer is verantwoordelijk voor het vervangen van het bestaande asfaltfietspad door een betonfietspad.De werkzaamheden ten behoeve van de Deventerweg/Spitdijk worden tijdens de schoolvakanties vanaf 6 juli uitgevoerd en nemen circa drie weken in beslag. Tijdens deze werkzaamheden wordt de rijbaan afgesloten voor het verkeer, met uitzondering van het fietsverkeer en het openbaar vervoer. Het fietsverkeer wordt tijdens de werkzaamheden over de rijbaan afgewikkeld. Het overige verkeer wordt omgeleid via Oude Molen.

De werkzaamheden ten behoeve van het fietspad Menopsdijk/Britspad starten op 17 augustus. Nadere informatie over dit deel van het werk wordt tijdig in deze krant geplaatst.

Het project is te volgen via de BouwApp. Dit is een app die u gratis kunt downloaden. Zo kunt u met uw telefoon of tablet zien hoe het project vordert. Door in de app te zoeken naar ‘Betonfietspaden Deventer’ en deze als favoriet toe te voegen, ontvangt u een berichtje wanneer Schagen Infra een update plaatst. Een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van het project. Daarnaast vindt u actuele informatie over de wegwerkzaamheden op www.overijssel.wegwerkmeldingen.nl

Voor informatie, vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met uitvoerder J. Kortlever. U kunt hem bereiken via 038 – 4771741 of fietspadendeventer@schageninfra.nl.