Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fietstocht op Hemelvaartsdag


BATHMEN – Heeft u het al in je agenda staan? De fietstocht op Hemelvaartsdag 18 mei in Bathmen? De Stichting Bathmen Promotie heeft op Hemelvaartsdag een mooie fietsroute uitgezet. Het thema is dit jaar ‘water’. Op de rustpunten langs de route is er binnen dit thema weer muziek en ander vermaak voor jong en oud.

Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Cultuurhuus, Schoolstraat 6A in Bathmen.
De kosten van deelname bedragen € 2,50 per persoon en dit is inclusief een tegoedbon voor wat lekkers onderweg. Kinderen mogen natuurlijk gratis mee. Je hoeft je van te voren niet aan te melden, je kunt ’s morgens nog bedenken of je meefietst of niet.

Aan het eind van de route zijn er op het eetterras (het plein voor het Cultuurhuus) lekkere (lokale) hapjes en drankjes.

Onder auspiciën van RTV Oost treden op het plein voor de bibliotheek de drie finalisten voor het beste shantykoorlied op. RTV Oost is er die dag bij met een live radioprogramma en ’s avonds op RTV Oost een uitgebreide samenvatting van het optreden.

“Er is weer een mooie route uitgezet. Ben jij erbij? In ‘Battum is altijd wat te doen’!”, aldus een enthousiaste woordvoerder van de organisatie.

Meer informatie en actuele gegevens zijn te vinden op
www.bathmen.nl.