Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fit en actief tijdens en

na de zwangerschap:

meld je aan bij ZwangerFit!

Fit en actief tijdens en na

BATHMEN – Tijdens de zwangerschap verandert er heel wat in je lichaam en daarom is het van groot belang dat je er tijdens die periode alles aan doet om fit en actief te blijven. Daardoor voel je jezelf prettiger! Annelies Roeleveld van ZwangerFit begeleidt je daarmee graag in de “beweging-tijdens-de-zwangerschap- lessen” die zij op de maandagavonden geeft in de sportzaal van basisschool De Rythmeen in Bathmen.Samen met andere aanstaande moeders ben je actief bezig op muziek, met fitballen en op de matjes. Je leert op je houding te letten, er is aandacht voor de bekkenbodem en je leert je te ontspannen.

Je wordt begeleid op weg naar de bevalling en vandaar dat er ook een avond gepland wordt samen met de partner die dan advies krijgt omtrent de wijze waarop deze jou kan ondersteunen.

Ook na de bevalling kun je bij Annelies terecht voor de moeder-fit-cursus en er is een mogelijkheid om meer te weten te komen over baby-massage, een speciale cursus bestaande uit drie avonden waarin je leert de (motorische) ontwikkeling van je baby te volgen en hoe je liefdevol, dus rustgevend, kunt masseren.

Meer weten? Kijk op www.zwangerfit-bathmen.nl