Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fraai eindconcert muzieklessen groep 5 Rythmeen en Looschool

BATHMEN – De dinsdagen 21 en 28 maart waren voor de groepen 5a en b van basisschool de Rythmeen en groep 5 van de Looschool spannende middagen. Ze gaven namelijk voor hun schoolgenoten, ouders en andere familieleden een heus concert op vijf verschillende blaasinstrumenten. Dit deden ze onder leiding van juf Liesbeth en met begeleiding van de blazersklas van muziekvereniging Orpheus onder leiding van Stephen Willink.

Voorafgaande aan dit concert kregen de leerlingen van groep 5 gedurende 9 weken muziekles van juf Liesbeth. Als blaasinstrument kon gekozen worden tussen de bugel, trompet, trombone, waldhoorn en bariton.

De muzieklessen op de basisscholen zijn een initiatief van Stichting Toekomst-Muziek en muziekvereniging Orpheus. Zij willen graag op deze manier laagdrempelig de liefde voor het muziek maken in orkestvorm doorgeven aan de jeugd. Het werd een muzikale middag waar ouders en kinderen zichtbaar van genoten.

Vanaf 4 april is het de beurt aan de twee groepen 5 van de Dorpsschool om samen met juf Liesbeth aan de slag te gaan.

Mocht uw zoon of dochter ook zo genoten hebben van de lessen van juf Liesbeth, dan kunnen ze zich nog steeds kunnen opgeven voor de blazersklas die begin april zal starten in Cultuurhuus Braakhekke. Opgave bij Janneke van Mierlo, 06-48502254 of mail naar muziekles@orpheus-bathmen.nl