Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Franse sfeer met Oblivion Trio

BATHMEN – Op zondag 20 januari 2019 zal in de Dorpskerk het Oblivion Trio optreden. Het trio is in 2015 opgericht door altiste Ana Valero, Emeline Dessi – fluit en Joukeline Sizoo – harp. Ana Valero heeft het trio inmiddels verlaten, Frank Goossens heeft haar plaats ingenomen. Da naam van het trio komt van hun lievelingsnummer ‘Oblivion’ van de componist Piazzolla. Het trio heeft een breed repertoire opgebouwd en speelt niet alleen Frans impressionistische maar ook romantische en hedendaagse klassieke werken. Regelmatig maken zij uitstapjes naar Franse chansons of muziek met Spaanse of Zuid-Amerikaanse invloeden.Emeline Dessi werd geboren in Frankrijk waar ze op achttienjarige leeftijd met de hoogste erkenning in fluit afstudeerde aan het Conservatorium te Troyes. In 2004 vervolgde zij haar studie in Parijs bij Pascale Feuvrier, Fréderic Chatoux en Fréderic Hochain. Ze zette haar studie aan het Conservatorium in Den Haag voort in 2008 bij Benoit Fromanger en behaalde haar BA pedagogiek en podiumkunsten. Ze is betrokken bij Neo Fanfare 9×13, 6 Sense en Decaphonics.

Joukeline Sizoo begon op tienjarige leeftijd met harplessen bij Machteld Kerkmeester. Daarna volgde ze privélessen bij Carla Bos. Vervolgens studeerde ze aan het Rotterdams Conservatorium bij Saskia Kingma en haalde in 2011 haar Bachelor en in 2013 haar Master diploma. Joukeline is als harpiste actief in de kamermuziek. Tijdens haar studie heeft Joukeline orkestervaring opgedaan in  o.a. het Nationaal Jeugdorkest en het Codarts Symphony Orchestra. In 2012 werd zij aangenomen bij de Rotterdam Philharmonic Codarts Academy, de orkestacademie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Frank Goossens geboren en opgegroeid in Den Haag, studeerde altviool aan het Amsterdams Conservatorium bij Marjolein Dispa. In 2011 behaalde hij met onderscheiding het diploma Masters of Music. Bij o.a. Nobuko Imai en Jürgen Kussmaul volgde hij masterclasses. Frank speelt als freelancer in verschillende toporkesten zoals het Radio Philharmonisch Orkest, het Balletorkest en het Residentie Orkest. Naast het Oblivion Trio speelt hij in het Koetshuis Trio.

In Bathmen zal het trio hoofdzakelijk werken van Franse componisten spelen. Niet alleen de Sonate van Debussy staat op het programma maar ze hopen ook het publiek te verrassen met verschillende werken Marais, Ibert, Dubois, Ravel en Takemitsu.

Concert 20 januari 2019, aanvang 15.00uur. Dorpskerk Bathmen.

Toegang inclusief consumptie: € 15,00. Donateurs: € 10,00. Jongeren tot 18 jaar gratis toegang.