Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Frühschoppen Langenberger Muzikanten & Accordeonvereniging Vios

BATHMEN – Eerder dit jaar, op 1 april 2019, bestonden de Langenberger Muzikanten uit Bathmen 50 jaar. Wat een feestelijk jubileumjaar had moeten worden, is helaas een pechjaar geworden met veel ziekte en als absolute dieptepunt het overlijden van klarinettist Jan Olden, die begin dit jaar nog gehuldigd werd voor zijn 50-jarig lidmaatschap van de kapel.Om het jaar na diverse jubileumconcerten af te sluiten, geven de Langenberger Muzikanten een frühschoppenconcert op zondag 24 november vanaf 11.15 uur in Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen.

Voor dit concert werd de medewerking gevraagd van Accordeonvereniging Vios uit Harfsen. Dirigenten Hans Dijsselhof en Wil Plas zorgen voor een mooi programma waarbij de kapel en accordeonvereniging gezamenlijk de ochtend rond 13.15 uur zullen afsluiten.

De zaal van Cultuurhuus Braakhekke, die u vindt aan de Schoolstraat 6a in Bathmen, is vanaf 10.45 uur geopend. Voor meer informatie over het concert en/of De Langenberger Muzikanten uit Bathmen kunt u terecht bij manager Leonie Burink-Stegink via e-mail: kapel@orpheus-bathmen.nl