Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

FysioPro houdt open huis

BATHMEN – Vrijdag 20 juli houdt FysioPro open huis, van 16.00-18.30 uur. U bent van harte welkom om de nieuwe praktijklocatie van FysioPro Bathmen te komen bekijken. De praktijk is onlangs verhuisd van de Gorsselseweg naar de Larenseweg 20 in Bathmen.FysioPro, voorheen bekend onder de naam Fysiotherapie Bathmen (nevenvestiging van Fysiotherapie Holten), is vorig jaar juni gestart met een vestiging in de oude huisartsenpraktijk van dokter Blaauw.

In de loop van het jaar breidde de praktijk zich dusdanig uit, dat er gekeken moest worden naar een nieuwe locatie. Aan de Larenseweg werd een geschikt pand gevonden om een moderne praktijk te creëren met twee behandelkamers en een oefenruimte. De oefenruimte is ingericht met cardio- en vliegwielapparatuur. Vliegwieltraining maakt gebruik van de vliegwieltechnologie, die is ontwikkeld aan het prestigieuze Karolinska Instituut (Zweden). Deze technologie wordt onder andere gebruikt door de NASA, omdat het astronauten in staat stelt om te trainen in een gewichtloze omgeving. Vliegwieltraining blijkt een veel betere weerstand om mee te werken dan steekgewichten of vrije gewichten.

FysioPro Bathmen biedt naast Fysiotherapie de volgende specialisaties aan: Manuele Therapie, Oedeemtherapie, Oncologie Fysiotherapie, Geriatrie Fysiotherapie (gericht op ouderen), sportrevalidatie en Dry Needling.

Tijdens het open huis kunt u, onder het genot van een drankje, de praktijkruimte bezichtigen en kennis maken met de medewerkers.

U bent van harte welkom aan de Larenseweg 20 vanaf 16.00 uur.

Voor informatie over de praktijk kunt u terecht op www.fysiopro.nl of bellen met 0548-362299.