Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fysiotherapie Holten opent haar deuren in Bathmen

BATHMEN – Fysiotherapie Bathmen is de nieuwe dependance van de fysiotherapiepraktijk uit Holten. Al jaren worden in de hoofdvestiging Holten en de dependance Nieuw Heeten veel patiënten uit Bathmen en omgeving behandeld. Omdat het aantal patiënten blijft groeien, heeft besloten om onze praktijk uit te breiden met een dependance in Bathmen. Het adres is Gorsselseweg 7, voormalige huisartsenpraktijk van dokter Blaauw.Hans Tutert, fysio- en manueeltherapeut voorheen praktijkeigenaar, is al jaren werkzaam bij Fysiotherapie Holten. Op 1 januari 2016 heeft hij de praktijk overgedragen aan Ruben Hopster en Lawrence van Dijk, beiden al jaren werkzaam in de praktijk. Er zijn 10 fysiotherapeuten werkzaam met meerdere specialismen en aandachtsgebieden, te weten: fysiotherapie, manueel therapie, oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, dry needling, handtherapie i.o., sportfysiotherapie i.o., etc.

Voor meer informatie kijk op www.fysiotherapieholten.nl

 

Dependance Bathmen

In de dependance Bathmen werken Ruben Hopster, Feike Huisman, Hans Tutert en Wendy Wolfkamp.

Ruben Hopster is fysiotherapeut, master Manueel Therapeut en heeft een opleiding voor dry needling afgerond. Feike Huisman is fysiotherapeut en in opleiding tot Master Manueel Therapeut aan de SOMT in Amersfoort.

Hans Tutert, voor velen al wel bekend, als fysiotherapeut en Manueel Therapeut is lid van het SchouderNetwerk Deventer ziekenhuis. Wendy Wolfkamp is Oedeemtherapeut en in opleiding tot Master Oncologie Fysiotherapeut.

In de toekomst zullen er meer specialismen komen om de Bathmense bevolking een zo breed mogelijk therapieaanbod te bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op www.fysiotherapiebathmen.nl

 

Fysiotherapie is vrij toegankelijk. Dat wil zeggen dat u met of zonder verwijzing terecht kunt bij een fysiotherapeut. Fysiotherapie Bathmen heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Een afspraak maken? Bel met 0548-362299 of vul het contactformulier in op www.fysiotherapiebathmen.nl