Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gaat u mee? Dagje Giethoorn op 6 juni als voorbereiding op Fanfare

BATHMEN – Speciaal voor de senioren in Bathmen is er een dagtocht georganiseerd naar het pittoreske Giethoorn. Misschien is het voor u al een poos geleden en wilt u weer nieuwe herinneringen ophalen.Op dinsdag 6 juni staat om 9.00 uur de koffie klaar bij het Cultuurhuus en vertrekt de bus stipt om 9.30 uur. Tussendoor drinkt u een kopje koffie en gaat daarna door naar Giethoorn. I n Giethoorn zal een koffietafel gebruikt worden en aansluitend wordt met een fluisterboot door de grachten gevaren, Na deze rondvaart hebt u ongeveer een uur om zelf nog even door Giethoorn te wandelen. Na een mooie rit door de provincie wordt afgesloten met een diner bij ‘t Bonte Paard in Dijkerhoek. Men verwacht rond 19.30 uur terug te zijn in Bathmen.

Men hoopt dat het een gezellige dag gaat worden en heeft daarom in de maand juni de film Fanfare van Bert Haanstra op de seniorenmiddag van 28 juni geprogrammeerd in samenwerking met Filmhuis Cinebat.

De kosten van deze dagtocht zijn € 60,00 en moeten worden voldaan bij opgave.

U kunt dit doen bij het Infopunt ( 0570-540839) in het Cultuurhuus tussen 10.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur.

Opgave tot 15 mei, vol is vol er kunnen 40 mensen mee in de bus.