Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Geef jij de medewerkers van ’t Dijkhuis ook een lichtpuntje voor thuis?

BATHMEN – Zoals we allemaal weten, zijn de mensen uit de zorg keihard aan het werk. Lange dagen, zware diensten, pittige uitdagingen. Er wordt een flink beroep op hen gedaan. Uiteraard is het zo belangrijk dat zij ook overeind blijven in deze heftige tijd.

Nathalie Steffens van ‘t Dijkhuis: Om hen te laten voelen dat we aan hen denken, dat we hen op afstand steunen, het volgende plan: We geven hen een lichtpuntje mee voor thuis. Doe je mee? Dat zou geweldig zijn. Kijk of je nog een kaars hebt of koop er anders één. Verzamel de niet-brandende kaarsen bij de Jumbo in Bathmen, in het speciale krat, direct na de ingang. Mocht je meer kaarsen willen doneren, is dat natuurlijk helemaal mooi. De kaarsen worden later naar ’t Dijkhuis gebracht en uitgedeeld, waarna (hopelijk) alle medewerkers een kaars kunnen meenemen om thuis te branden.

Het einddoel van deze actie is dat elke medewerker van ’t Dijkhuis straks een lichtje thuis kan branden. Zodat onze steun voelbaar is en ze weer opladen voor een volgende werkdag.

Bedankt Jumbo, voor de fijne samenwerking en bedankt Battumers en andere betrokkenen, voor jullie steun!”