Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Geef uw oude meubels

een nieuw jasje!

BATHMEN – Oktober is dé maand om iets aan uw interieur te veranderen om het weer echt gezellig te maken voor de winter. Wie een beetje is uitgekeken op de kleur van bepaalde meubels of nog ergens een oud kastje heeft staan dat niet past bij de rest van het interieur , kan daar zelf misschien iets aan veranderen: pimpen!

Geef uw oude meubels

En daar hoeft u niet super creatief voor te zijn. Vraag maar eens informatie bij schildersbedrijf Bennie Bieleman! Daar zijn het afgelopen seizoen al een stuk of zeven workshops gehouden om meubels te leren pimpen.

Op 28 oktober is er weer één en u kunt zich nog aanmelden bij de winkel, via email: info@benniebieleman.nl of Facebook.

Dat pimpen gebeurt met ultra-matte, fluweelachtige krijtverf van Mia Colore met 100% natuurlijke pigmenten. Krijtverf is een muurverf en uitstekend geschikt voor het restylen van oude meubels voor alle smaken, want er is maar liefst keuze uit 67 kleuren! Voor intensief gebruik, zoals bij tafelbladen en armleuningen, wordt geadviseerd om  een laagje ultra-matte, milieuvriendelijke vernis aan te brengen. Het leuke is dat meubels zowel een oude look als een strak uiterlijk gegeven kunnen worden.

Wie van te voren al iets wil weten over de kleuren van Mia Colore: kijk op www.miacolore.nl