Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Geloof, hoop en liefde is nodig, meer dan ooit!

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Het is voor iedereen, ook voor de kerkgemeenschap van Bathmen en Okkenbroek, zoeken hoe je om moet gaan met je werkzaamheden en met de gemeenschapsvorming tijdens het coronavirus.We doen onze uiterste best er voor elkaar te zijn, er voor de dorpen en haar inwoners te zijn in deze onzekere, angstige en voor velen ook eenzame tijden.

Met de openstelling van onze kerken bereiken we natuurlijk een aantal mensen, maar een groter aantal bereiken we niet nu de diensten zijn afgelast en de ouderen veelal de deur niet uit kunnen.

Daarom hebben we besloten om te investeren in beeld- en geluidmateriaal zodat de vieringen die de komende tijd (in afgeslankte vorm: met voorganger en een handvol medewerkers) in de Dorpskerk in Bathmen plaatsvinden, uitgezonden kunnen worden.

Juist nu vinden wij het belangrijk om de verhalen van geloof, hoop en liefde door te geven en met elkaar te delen.

Verder proberen we op een andere manier een luisterend oor te bieden aan oudere en zieke dorpsbewoners door een kaartje te sturen, even te bellen of aan de deur een bloemetje af te geven.

Schroom vooral niet om ook zelf contact met ons te zoeken, als u daar behoefte aan hebt.

Op www.kerkbathmenokkenbroek.nl vindt u alle gegevens en op internet kunt u ook alle vieringen in deze bijzondere passie- en Pasentijd meebeleven. Kijk daarvoor op: www.kerkdienstgemist.nl, ga naar Overijssel en vervolgens naar Bathmen.

Veel goeds gewenst en weet u welkom!!