Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

GEWOONDOEN zet bedrijfsactiviteiten Bronsvoord Woninginrichting voort


Bathmen – Rianne Bronsvoord draagt per 1 juni het stokje van Bronsvoord woninginrichting over aan Amy Wielink en Arnold Schra van GEWOONDOEN in Deventer. Het in Colmschate (bij De Kogge) gevestigde bedrijf was op zoek naar een nieuwe locatie. Tegelijkertijd was Rianne zich aan het oriënteren hoe de toekomst er voor Bronsvoord uit zou moeten zien. Rianne: “Er was gelijk een enorme klik. Het enthousiasme heel groot en hartverwarmend.”

 

Rianne vervolgt: “Na de turbulente periode tijdens de ziekte en na het overlijden van Hans is het tijd voor mij om eigen keuzes te maken. Ik ben dankbaar maar vooral heel trots op mijn geweldige team, die mij enorm gesteund heeft in deze tijd, mijn klanten en alle mensen om me heen. Voor mij begint nu een nieuw hoofdstuk. Net als voor het bedrijf. Amy en Arnold hebben prachtige plannen om de huidige winkel in Bathmen meer uit te breiden met meubelen, en om naast de particuliere markt, ook meer de zakelijke markt te gaan bedienen.”
De samenwerking tussen Amy van GEWOONDOEN en Arnold Schra van Revitoo B.V. is een perfecte. Arnold met zijn ervaring in de afbouwwereld van bedrijven en Amy als de drijvende kracht van GEWOONDOEN, waarbij ze een unieke beleving tussen sfeer en de producten weet te creëren. Ze zijn een perfecte aanvulling op elkaar.
Zo zal Arnold zich meer focussen op de organisatorische taken op de achtergrond en op de zakelijke markt. Amy is vooral te vinden in en rond de winkel voor adviezen, ontwerpen en het stylen.

Amy: “De werkzaamheden en activiteiten vanuit het huidige Bronsvoord blijven ongewijzigd. Dit geldt ook voor het team, dit blijven de vertrouwde gezichten! Ook voor GEWOONDOEN blijft de bestaande setting gelijk. We voegen nu alleen de beide ondernemingen samen waardoor we onze klanten nog breder en met meer specialisme kunnen adviseren. Daarnaast zal Rianne nog een aantal maanden aanwezig zijn om de zaken goed en warm over te dragen.”

Foto v.l.n.r.:
Arnold Schra, Rianne Bronsvoord en Amy Wielink