Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gezellige inschrijfdag SallandGlas

BATHMEN/LETTELE – Zaterdag 17 januari heeft SallandGlas een inschrijfdag gehouden in zaal Braakhekke te Bathmen. Veel inwoners van het buitengebied hebben zich hier laten informeren over de aanleg van glasvezel in het buitengebied, en over en door de providers die op het te realiseren netwerk hun diensten gaan aanbieden.In een persoonlijk gesprek met bestuursleden van SallandGlas en vertegenwoordigers van Plaatselijk Belangen en buurtverenigingen werd ingegaan op individuele vragen. Ook werd nadere uitleg gegeven over de voordelen, het nut en de noodzaak van snel internet voor zowel burgers en bedrijven als voor de leefbaarheid van het platteland.

Het was een gezellige drukte die meteen al begon om 10.00 uur en doorliep tot bijna 17.00 uur. Veel mensen waren of werden overtuigd en schreven ter plekke in of gaven aan dit via de website van SallandGlas te gaan doen.

De volgende inschrijfdagen in de gemeente Deventer zijn:

– maandag 26 januari: zaal-restaurant NuNu , Raalterweg 22, 7433 RA Schalkhaar;

– woensdag 28 januari: zaal-restaurant de Koerkamp, Bathmenseweg 18, 7434 PV Lettele.

Beide dagen van 17.00 tot 21.00 uur.

Informatie over overige inschrijfdagen is te vinden op de website, www.SallandGlas.nl, onder de kop ‘Agenda’. Iedereen is van harte welkom op de dag die hem of haar het beste past.