Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Een gezonde, actieve levensstijl.., mooi begin van het nieuwe jaar!

BATHMEN – Het ontbijt kan worden gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag met alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Maar daar is niet altijd tijd voor. Daarom kunt u via Annet Stegink en Marina Rietman van Bevital een gemakkelijk 6 dagen Try-Out pakket bestellen, waarin alle stoffen zitten die u nodig heeft en toch op een snelle manier gezond kunt ontbijten.Gezond zijn gaat natuurlijk niet alleen over eten maar ook over bewegen en ook dat is mogelijk in Bathmen zonder een duur sportschoolabonnement.

Op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur kunt u bij H24Fitclub Bathmen aan de Woertmansweg 20 samen sporten in de buitenlucht onder leiding van Martje Godschalk.

Er wordt afgesloten met een herstelshake. Deelname eerste keer is gratis, daarna 3,50 euro per persoon per keer. Neem je iemand mee dan is eigen deelname voor die keer ook gratis.

Vervolgens is er op dinsdagochtend de mogelijkheid om mee te doen met de wandelclub. Inloop vanaf 10.15 uur. Kosten per deelname: € 3,50 per persoon inclusief een herstelshake als lunch.

Bij de doelstelling om gezond en actief te willen leven maken mensen ook wel eens een verkeerde keuze. Daarom is er de cursus ‘Voeding & Gezondheid’ met onderwerpen als emotie eten, boodschappen doen, koolhydraten, vetten, gezonde keuzes maken en meer! De nadruk ligt op het aanleren van een gezonde levensstijl met vanzelf gewichtsverlies en een betere balans voor het lichaam. De cursus start deze week op dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur, op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur en kost voor 12 weken € 60,-.

Alle info daarover bij: Marina Rietman: 06-47464234 en Annet Stegink: 06-28996249.