Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gezonde actieve levensstijl

BATHMEN – Leef jij bewust en ben je selectief in de voedingsmiddelen die je eet en kies jij voor natuurlijke en gezonde ingrediënten?Daarin sta je niet alleen, want tegenwoordig zijn gezondheid en goede voeding belangrijke aandachtspunten voor veel mensen. Het eten van een ontbijt is van vitaal belang, omdat dit het eerste onderdeel is van een gezond eetpatroon, waardoor het gemakkelijker wordt een gezonde levensstijl gedurende de rest van de dag te behouden.

Gelukkig eten de meeste mensen ’s ochtends wel iets, maar is het vaak op basis van koolhydraten. Zoals bijvoorbeeld (wit- of bruin)brood, crackers of een beschuitje. Met een ontbijt hierop gebaseerd ontbreken nogal eens wat voedingsstoffen, vooral voldoende eiwitten. Dit kan ervoor zorgen dat je eerder geneigd bent om later op de dag ongezonde voedingsmiddelen vol ‘lege’ calorieën te nemen.

Op donderdag 25 januari start 24FitBathmen met een 10-wekelijkse avondcursus Voeding & Gezondheid. Hier leer je wat voeding voor je gezondheid kan betekenen. Waar moet je op letten bij het etiketten lezen of als je uit eten gaat? Hoeveel eiwitten heb jij nu echt nodig? Kortom, het gaat over onze normale dagelijkse keuzes maken m.b.t. ‘normale’ voeding.

Zet jij een eerste stap naar een gezonde, actieve levensstijl? Herbalife helpt je daar graag bij!

Voor veel mensen is de ‘puzzel’ van gezonde voeding een tijdrovend, verwarrend gedoe, kost het veel tijd en soms ook veel geld. Daarbij kan de voeding van Herbalife je helpen.

Herbalife…misschien toch zo gek nog niet!?

Informatie? Bel dan naar Annet Stegink (06 – 47464234) of Marina Rietman-Tiebot (06-28996249).