Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Goede Vrijdag 2 april: Ik hou van Battum Online Kwis


BATHMEN – “De Battumse Kwis, jaarlijks evenement van Stichting Bathmen Promotie, heeft niet plaatsgevonden en duurt nog even. Om jullie hersenen toch even te laten kraken dit “tussendoortje” om even jullie kennis over Bathmen te testen. Heb je zin in een leuk, uitdagend spel wat zich afspeelt in jullie eigen huiskamer en over Bathmen gaat? Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten tijdens het spel “Ik hou van Bathmen”, aldus Hanny Biemolt.


Hanny: “In teams, met het gezin of individueel ga je op jacht naar de punten met als doel het spel winnen. Uiteraard houden we samen rekening met de dan geldende maatregelen en uiteraard gebruiken we ons gezond verstand.
De Kwis begint om 20.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur en bevat 50 vragen en opdrachten. De presentatie is in handen van een verrassend duo.
De inschrijving start op donderdag 18 maart en sluit op woensdag 31 maart. De deelname bedraagt
€ 10,00 per aanmelding. Na aanmelding krijg je verdere info met onder andere de link om deel te nemen. De antwoorden worden digitaal d.m.v. een tablet, mobiel of pc doorgegeven en dit moet binnen een kort tijdbestek. Dit betekent dat heel veel naslagwerken niet te nodig zijn. Parate kennis is echt van belang.
Bij het inschrijven kunt u ook een borrelpakket bestellen bij verschillende Bathmense Horecabedrijven ad € 25,00. Dit alles om de lokale ondernemers te ondersteunen en gemak dient de mens!
Er zijn veel leuke prijzen te winnen! Wij hopen dat het voor iedereen een goede vrijdag wordt met een goed begin van het paasweekeinde. Doe je mee?
Inschrijven kan straks via:
www.bathmen.nl/inschrijven-evenementen”