Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Groepswandeling ‘Herfsttinten in Bathmen’

Bathmen – De bladeren verkleuren, de dagen worden korter en het is binnenkort tijd voor de Herfsttinten groepswandeling, georganiseerd door de Stichting Bathmen Promotie. Op zondag 22 oktober wordt samen gewandeld. Vertrekpunt is aan de Zandvoortdijk 3 in Loo-Bathmen.


“We wandelen in twee groepen dezelfde tocht van 7,5 km. De gidsen nemen je mee langs mooie plekjes. Onderweg zien we herfsttinten en paddenstoelen. De tocht loopt deels over onverharde wegen, over graspaden en is voor wandelwagens en rolstoelen niet begaanbaar. Trek ook vooral waterdichte en stevige schoenen aan. Honden mogen helaas niet mee.

Je kunt kiezen voor vertrek om 13.00 uur, dit is een groep met snelle wandelaars (5 á 6 km per uur). Om 13.15 uur vertrekt de tweede groep met wat minder snelle wandelaars.
De kosten bedragen € 3,00 per persoon en dit is inclusief een pauzedrankje met iets lekkers en een glühwein achteraf. Iedereen wandelt mee op eigen risico.

De vrijwilligers van de Stichting Bathmen Promotie ontmoeten je graag bij de Herfsttinten wandeltocht. Zij hebben een mooie route uitgezet en zij hebben er in ieder geval zin in! Ben jij ook van de partij?

Wil je weten wat er verder in Bathmen te doen is, kijk dan op de agenda van www.Bathmen.nl. Hier vind je ook alle actuele informatie over de tocht. Bij vragen kun je per e-mail contact opnemen met: administratie@bathmenpromotie.nl”, aldus Gerdien Bos namens de organisatie.