Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote inzameldag P.J.B. Boeldag 50e editie

Bathmen – De grote inzameldag voor de Boeldag in Bathmen is dit jaar op zaterdag 14 oktober tussen 9.30 – 16.30 uur. Spullen worden ingezameld in de voormalige gemeente Bathmen inclusief de buurtschappen Schoolt, Oxe en Oude Molen.

Justin Markvoort namens de P.J.B.: “Om het inleveren van de goederen gemakkelijk te maken zullen wij binnen de bebouwde kom van Bathmen de goederen bij u komen ophalen. U dient het raambiljet, welke was bijgevoegd bij de Bathmense krant, op zaterdag 14 oktober vóór 9.30 uur met de blanco kant naar buiten voor uw raam te plaatsen. Zo kunnen de vrijwilligers zien dat u spullen heeft voor de P.J.B. Boeldag.
Mensen buiten de bebouwde kom dienen hun spullen per email of telefonisch door te geven aan onderstaande personen. Per email: boeldagbathmen@hotmail.com of telefonisch alleen na 18.00 uur bij Dirk Veldwachter (tel.06-31310474 ) of Jesse Jonker (tel.06-14176206). Alleen bij opgave bij buiten bebouwde kom woonden worden de artikelen op zaterdag 14 oktober bij u thuis opgehaald.
Het is niet meer mogelijk om zelf spullen te brengen naar de manege tijdens de ophaaldag en na de grote ophaaldag halen we geen spullen meer op.
Alle aangeboden spullen dienen heel te zijn geen krassen scheuren of gebreken. Ook dienen ze schoon en droog te zijn.
Mocht het tijdens de inzameldag vochtig zijn of regenen dan verzoeken wij u de goederen af te dekken of binnen te plaatsen.
De boeldagcommissie neemt geen aansprakelijkheid voor schade die veroorzaakt wordt door de ophalers indien zij de spullen die meegegeven worden niet aan de openbare weg kunnen oppikken.
Wij kunnen bijna alles gebruiken. Vooral kleine huishoudelijke artikelen, spullen uit grootmoederstijd, boeken, gereedschappen en fietsen, speelgoed, elektra, meubels etc. zijn van harte welkom. De spullen dienen heel en schoon te zijn en aangeboden te worden in dozen en of tassen zodat ze makkelijk vervoerd kunnen worden. Goederen die wij niet meenemen tijdens de inzameling: zijn kleding, schoenen, laarzen, dekens en ander textiel, matrassen, bedden en ledikanten ook geen bedombouw, tuinkussens en andere sierkussens, vloerkleden en andere vloerdekking, koelkasten en diepvriezers, wasmachines en drogers, smerige vrijstaande fornuizen, inbouw kookplaten zowel gas als elektrisch, bouwpakketten en ander uit elkaar gehaald meubilair ook geen losse planken/platen, spaanplaatkasten, zonnebanken, hemels, TL verlichting, trampolines met een diameter groter dan 200 cm, banden en velgen, bankstellen en banken, fauteuils en armstoelen, binnen en buitendeuren, ramen en kozijnen, sanitair wc potten en wasbakken, kattenbakken/ krabpalen, konijnenhokken of andere dierenverblijven welke zijn van geïmpregneerd c hout, geïmpregneerd tuinhout of gecreoriseerde palen, chemisch afval, verf, spuitbussen en gasbussen en schoonmaakmiddelen, asbest of asbest gelijkende materialen
De aangeboden spullen zullen worden beoordeeld door de ophalers en alles wat niet geschikt is voor eventuele verkoop zullen wij niet meenemen, graag hiervoor uw begrip.”