Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote inzameldag P.J.B. Boeldag Bathmen

BATHMEN – De inmiddels traditionele en landelijk bekend geworden boeldag van de plattelands jongeren Bathmen zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 21 oktober in manege ‘t Ruiterkamp te Bathmen.De opbrengst van deze 45e boeldag zal ook dit jaar worden geschonken aan verschillende goede doelen in Bathmen.

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder, en wel op zaterdag 14 oktober 2017.

Om het inleveren van de goederen voor u gemakkelijk te maken, zal men binnen de bebouwde kom van Bathmen de goederen bij u op komen halen. U dient het raambiljet dat bijgevoegd was bij de Bathmense krant van 4 oktober voor 9.30 uur met de blanco kant naar buiten voor het raam te plaatsen zodat men kan zien dat u iets voor de boeldag heeft.

Mensen buiten de bebouwde kom dienen hun spullen per e-mail of telefonisch door te geven aan onderstaande personen. Per e-mail: boeldagbathmen@hotmail.com of telefonisch bij Tonnie Verwoerd (tel. 06-27364381 )of Jesse Jonker (tel.06-14176206). Alleen na opgave worden de artikelen op zaterdag 14 oktober bij u thuis opgehaald.

(Men zal alleen in de voormalige gemeente Bathmen (incl. Oxe, Schoolt en Oude Molen) ophalen.)

De boeldag kan bijna alles gebruiken. Vooral ook kleine huishoudelijke artikelen, boeken, gereedschappen, speelgoed, elektra en meubelen zijn van harte welkom.

(Geen kleding / schoenen, matrassen, bedden, vloerkleden, vloerbedekking, koelkasten / diepvriezers en zonnebanken.)