Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote inzameldag

P.J.B. Boeldag Bathmen

BATHMEN – De grote inzameldag is dit jaar op zaterdag 19 oktober tussen 09.30 en 16.30 uur. Spullen worden ingezameld in de voormalige gemeente Bathmen incl. de buurtschappen de Schoolt, Oxe en Oude Molen.Om het inleveren van de goederen gemakkelijk te maken, zal de P.J.B. binnen de bebouwde kom van Bathmen de goederen bij u komen ophalen. U dient het raambiljet, dat was bijgevoegd bij de Bathmense krant van 9 oktober, op zaterdag 19 oktober vóór 09.30 uur met de blanco kant naar buiten voor uw raam te plaatsen. Zo kunnen de vrijwilligers zien dat u spullen heeft voor de P.J.B. Boeldag.

Mensen die buiten de bebouwde kom wonen, dienen hun spullen per e-mail of telefonisch door te geven aan onderstaande personen. Per e-mail: boeldagbathmen@hotmail.com of telefonisch na 18.00 uur bij Dirk Veldwachter (tel.06-31310474) of Jesse Jonker (tel.06-14176206). Alleen bij opgave worden de artikelen op zaterdag 19 oktober bij u thuis opgehaald.

Het is niet meer mogelijk om zelf spullen te brengen naar de manege tijdens de ophaaldag en na de grote ophaaldag worden geen spullen meer opgehaald.

De Boeldag kan bijna alles gebruiken. Vooral kleine huishoudelijke artikelen, spullen uit grootmoederstijd, boeken, gereedschappen en fietsen, speelgoed, elektra, meubels etc. zijn van harte welkom. De spullen dienen heel en schoon te zijn en aangeboden te worden in dozen en of tassen zodat ze makkelijk vervoerd kunnen worden.

De P.J.B. Boeldag gaat een onzekere toekomst tegemoet; zoals het nu lijkt, stopt de regeling kosteloos afvoeren restanten door de gemeente Deventer vanaf volgend jaar. De P.J.B. is daardoor genoodzaakt om de regels nu alvast aan te scherpen betreffende de in te nemen goederen.

Onderstaand de lijst van goederen die niet meegenomen worden tijdens de inzameling:

kleding, schoenen, matrassen, tuinkussens, bedden, ledikanten, vloerkleden en andere vloerbedekking, koelkasten, diepvriezers, bouwpakketten en ander uit elkaar gehaald meubilair, spaanplaat meubels, zonnebanken en -hemels, TL verlichting, trampolines met een diameter groter dan 200 cm, autobanden, autovelgen, bankstellen, binnen- en buitendeuren, ramen en kozijnen, sanitair (wc potten/wasbakken), kattenbakken en overige niet verkoopwaardige goederen.

De aangeboden spullen zullen worden beoordeeld door de ophalers en alles wat niet geschikt is voor eventuele verkoop, zal niet meegenomen worden.