Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote inzameldag

P.J.B. Boeldag Bathmen

BATHMEN – De inmiddels traditionele en landelijk bekend geworden Boeldag van de Plattelands Jongeren Bathmen zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 22 oktober in manege ‘t Ruiterkamp.De opbrengst van deze 44e Boeldag zal ook dit jaar worden geschonken aan verschillende goede doelen in Bathmen.

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder en wel op zaterdag 15 oktober 2016.

Om het inleveren van de goederen voor u gemakkelijk te maken, zal de P.J.B. binnen de bebouwde kom van Bathmen de goederen bij u op komen halen. U dient het raambiljet dat bijgevoegd was bij de Bathmense krant van 5 oktober voor 9.30 uur met de blanco kant naar buiten voor het raam te plaatsen; zo kan men zien dat u iets voor de Boeldag heeft.

Woont u buiten de bebouwde kom, dan kunt u uw spullen per e-mail of telefonisch door geven. Per e-mail: boeldagbathmen@hotmail.com of telefonisch bij Tonnie Verwoerd, tel.06-27364381 of Jesse Jonker, tel.06-14176206. Na opgave worden de artikelen op zaterdag 15 oktober bij u thuis opgehaald. Ook is het mogelijk om de goederen zelf te komen brengen naar manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20 op zaterdag 15 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Er zal alleen in de voormalige gemeente Bathmen (incl. Oxe, Schoolt en Oude Molen) opgehaald worden.

De Boeldag kan bijna alles gebruiken. Vooral ook kleine huishoudelijke artikelen, boeken, gereedschappen, speelgoed, elektra en meubelen zijn van harte welkom.

(Geen kleding / schoenen, matrassen, bedden, vloerkleden, vloerbedekking, koelkasten, diepvriezers en zonnebanken.)