Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote opkomst bij afsluiting filmseizoen Cinebat

Grote opkomst

BATHMEN – Tijdens de Franse filmavond op zaterdag 18 juni, georganiseerd door enthousiaste Cinebat vrijwilligers, genoten vele bezoekers van de (gratis) Franse hapjes en wijn.

Filmhuis Cinebat sloot dit seizoen op een verrassende wijze af. Aan het einde van een goed filmseizoen organiseerde Cinebat een extra filmavond met het thema Frankrijk. Op deze manier wilde Cinebat nieuwe bezoekers lokken en zijn trouwe bezoekers bedanken. Voor deze avond was Cultuurhuus Braakhekke omgetoverd in Franse sferen, met zitjes van café Braakhekke en bloemenkarren van Flora-Inn. Jetty Meijer had voor de foyer passende boeketjes gemaakt. Bij de ingang stond de crêpekraam Vive la Crêpe uit Warnsveld.

Ondertussen speelde accordeonist Wim Wiltink vrolijke deuntjes. De bezoekers kregen gratis koffie en crêpes aangeboden en voor € 5,- konden ze naar de Franse komedie ‘Comme un avion’ kijken. In de pauze waren er diverse Franse hapjes (wederom gratis aangeboden door Cinebat) bereid door enkele Bathmense ondernemers: bakkerij Philips, kaaswinkel Kloas in ’t Hof en slagerij Linker. Bij deze hapjes serveerde Cultuurhuus Braakhekke de passende Franse wijn. Er heerste een gezellige sfeer en zowel de bekende als nieuwe bezoekers waren zeer positief over de Franse filmavond. Cinebat kijkt dan ook terug op een geslaagde afsluiting van het filmseizoen.

In juli en augustus is Cinebat op vakantie; in september start het nieuwe filmseizoen. Voor info films zie www.cinebat.nl