Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gymnastiek/ turntrainer(ster) worden?

BATHMEN-LOCHEM – Vind jij gymnastiek en turnen ook zo leuk? Zou je wel gymnastiek- en turntrainer(ster) willen worden? Dan zoeken De gymnastiekverenigingen uit Bathmen en de gemeente Lochem jou!De gymnastiekverenigingen (Brinio uit Lochem, DOS uit Barchem, ABS uit Bathmen, sv Epse uit Epse, sv Harfsen Gymnastiek uit Harfsen, LGV uit Laren en OVÉRA uit Almen) ondervinden meer en meer problemen bij het vinden van bekwame trainers (m/v) voor de gymnastiek- en turnlessen. Gezamenlijk hebben zij een plan bedacht om dit op te lossen. De Sportraad Lochem is hier ook bij betrokken.

Wil je graag turntrainer worden of ben je al trainer en op zoek naar (meer) werk, dan kun je bij deze verenigingen terecht. Alle uren gymnastiek en turnen van deze 7 verenigingen zijn bij elkaar gevoegd; op deze manier kun je veel uren lesgeven per week. Dagen en tijden in overleg.

Op dit moment zijn er ongeveer 8 uren vacant; maar dat kan snel veranderen.

Heb je zin om gymnastiek/turnlessen te geven, neem dan contact op. Als je nog geen licentie bezit, kun je op kosten van de genoemde verenigingen de cursus volgen bij de KNGU, om de benodigde licentie te behalen. Een diploma CIOS Sport en Bewegen of ALO kan een pre zijn.

De meeste lessen zijn in de namiddag of vroeg in de avond. Bij de meeste verenigingen zijn er geen lessen in de vakanties van de basisscholen.

Uiteraard krijg je een vergoeding voor de gegeven uren; op dit moment is dat ongeveer € 18,00 per uur.

Heb je belangstelling, meld je dan bij Gerrit Nijkamp (gnijkamp@overa.nl).