Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Haal de lente in huis en steun daarmee Scouting James Lovell

BATHMEN – Zaterdag 17 maart vindt de jaarlijkse violenactie van Scouting James Lovell plaats op de Brink en in het dorp.Dit jaar al voor de 27e keer! Bathmen is er inmiddels wel aan gewend: de Scouts van James Lovell komen met de kleurrijke viooltjes langs de deur. U koopt al tien stuks voor zes euro of een hele bak vol (18 stuks) voor negen euro. De opbrengst van de violenactie zal dit jaar specifiek worden gebruikt voor renovatie van de kampvuurkuil. Om 10.00 uur start de verkoop. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriete kleur er nog tussen staat? Kom dan naar de Brink.

Zoals u hierboven heeft gelezen gaat de Scouting dit jaar de kampvuurkuil renoveren. Inmiddels is er al een start gemaakt door de oude kampvuurkuil te slopen en de locatie bouwrijp te maken voor de nieuwe kampvuurkuil. Tijdens NL Doet probeert de Scouting tevens hier met vrijwilligers aan te werken, naast de andere lopende projecten.

Wilt u als bedrijf of als individu Scouting James Lovell ondersteunen in materiaal, geld of arbeid tijdens NL Doet (10 maart) of op een ander moment, neemt u dan snel contact op (contact@w175.nl)

U vindt meer informatie over NL Doet op www.nldoet.nl

Wilt u meer weten over de Scoutinggroep, neem dan een kijkje op www.jameslovell.nl