Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hairstore18 verhuist naar Brink 4 in Bathmen

 

BATHMEN – Op vrijdag 1 juli opent Chantal Vink de deuren van Brink 4 om daar haar vernieuwde dames- en herensalon Hairstore18 te presenteren. Om zeven uur ’s avonds is iedereen van harte welkom voor een openingsdrankje.

Vier jaar geleden vestigde Hairstore18 zich aan de Looweg en eigenaresse Chantal werkte daar altijd met erg veel plezier, voelde zich als een vis in ’t water en bouwde een groeiende klantenkring op. Om die reden werd er voorzichtig uitgekeken naar een wat grotere ruimte en die gelegenheid deed zich voor op het moment dat het pand aan de Brink vrijkwam. Een mooie kans om een ruime salon in te richten en klanten naar wens te kunnen bedienen.

Hairstore18 is een allround kapsalon met een specialisatie in kleuren en het zetten van extensions. Daarnaast heeft de salon ook een kledingcollectie en worden er accessoires verkocht.

De woensdagmiddag is speciaal voor de kinderen want zij kunnen dan worden geknipt voor tien euro, maar natuurlijk kunnen volwassenen er dan ook terecht. Chantal heet u van harte welkom op 1 juli om 19.00 uur tijdens het openingsgebeuren. Vanaf zaterdag 2 juli gaat de salon daar ‘draaien’.