Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Hardlopen is onze passie’

Hardlopen is onze passie’

BATHMEN / DEVENTER -Behalve individuele hardlopers doen aan de Brink tot Brinkloop op 27 december ook teams van bedrijven mee. De collega’s van Autobedrijf Sjouke Dijkstra in Markelo werden al twee maal eerste en doen nu voor de derde keer mee.

Auke Dijkstra (31) is sinds 2005 mede-eigenaar van Autobedrijf Sjouke Dijkstra in Markelo. “In 1995 hebben mijn ouders het bedrijf opgericht en dit jaar mochten wij met trots ons twintigjarige bestaan vieren”, vertelt hij. “Wij zijn een universeel, allround autobedrijf, dus van alle merken thuis. Of het nu gaat om onderhoud, APK, uitlijnen of reparaties; wij staan voor u klaar. Omdat we graag willen uitbreiden, hopen we op korte termijn een nieuw pand te bouwen aan de rand van Markelo.”

 

Bedrijvenloop

Het hardloopteam van Autobedrijf Sjouke Dijkstra bestaat uit vijf personen: naast de mede-eigenaar zelf, doen de monteurs Gert Jan Paalman en Dinant Nijenhuis en de kennissen Werner Wessels en Danny Paalman mee. “Hardlopen is de passie van ons allen”, legt Dijkstra uit, “wij proberen met enige regelmaat aan een evenement of wedstrijd deel te nemen. Natuurlijk zijn we trots dat we twee maal op rij de Brink tot Brinkloop gewonnen hebben. Ook dit jaar hopen we weer de beker mee naar huis te mogen nemen, zodat hij weer een jaar mag schitteren in onze showroom!”

 

Brink tot Brink

Elk bedrijf of instelling kan met een of meerdere teams meedoen aan de Brink tot Brinkloop op zondag 27 december. Een team van maximaal vijf lopers rent een afstand van 10 kilometer, van Deventer naar Bathmen. De drie beste prestaties bepalen vervolgens de klassering. Aanmelden kan tot 15 december via www.brinktotbrinkloop.nl