Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hardlopen op oudejaarsdag? Jazeker, tijdens de 11e Brink tot Brinkloop!

BATHMEN/DEVENTER – Sportief het oude jaar uit en fit het nieuwe jaar in. Die kans krijg je dit jaar tijdens alweer de 11e Brink tot Brinkloop van Deventer naar Bathmen op 31 december. En natuurlijk zullen we vanwege het feit dat de loop op oudejaarsdag plaatsvindt extra veel terugblikken op de afgelopen edities in de aankomende artikelen in deze krant (sponsor van de Brink tot Brinkloop), maar nu kijken we vooral vooruit.Want je kunt je vanaf nu inschrijven. Je kunt natuurlijk individueel meelopen en net als de vorige edities kun je je ook inschrijven voor de bedrijvenloop, de studentenloop en natuurlijk de Kidsrun. Maar dit jaar is er ook iets nieuws: de iRun!

 

iRun

Hardloopzaak Run2Day heeft dit concept bedacht om de twijfelaars te laten zien dat hardlopen leuk, ontspannend en gezond is. Acht weken lang word je door een enthousiaste iRun coach in je eigen tempo getraind om straks op oudejaarsdag een prachtige 5 km te lopen tijdens de Brink tot Brinkloop.

Het gaat niet om de snelste tijd, maar om het plezier dat je beleeft en om je beter te voelen. Inschrijven voor dit bijzondere concept kan op www.brinktotbrinkloop.nl. en Run2Day geeft ook nog iets weg; Zolang de clinic duurt, kun je met jouw bewijs van inschrijving met 10% korting shoppen in de Run2Day winkel.

 

Rennen voor Uganda

Natuurlijk is de Brink tot Brinkloop bedoeld om met zijn allen een mooie dag te beleven en lekker sportief bezig te zijn, maar zoals alle andere jaren wordt je inschrijfgeld ook nog eens goed besteed, want een deel van je inschrijfgeld zal worden gedoneerd aan de Stichting Kinderen voor Uganda, een stichting waar de deelnemers aan de Brink tot Brinkloop al een aantal jaren voor lopen.

Naast het feit dat je al doneert met je deelname wordt de deelnemers ook gevraagd een extra vrijwillige bijdrage te leveren. En maar liefst de helft van het inschrijfgeld van de Kidsrun gaat eveneens naar dit doel. Ditmaal zullen de opbrengsten worden ingezet om de sportmogelijkheden voor kinderen in Uganda te verbeteren.

Vorig jaar werd er maar liefst € 1.450,00 opgehaald voor de stichting Kinderen voor Uganda. Natuurlijk hoopt de organisatie dit jaar nog meer inschrijvingen te krijgen voor deze sportieve dag en ook doneren zonder te lopen is vanzelfsprekend ook mogelijk, dus wie weet wordt net als vorig jaar het record gebroken!

Voor inschrijving: ga naar www.brinktotbrinkloop.nl