Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hardlopend het jaar afsluiten? Jazeker, tijdens de 13e Brink tot Brinkloop!

BATHMEN/DEVENTER- Sportief het oude jaar uit en fit het nieuwe jaar in? Die kans krijg je dit jaar tijdens de 13e Brink tot Brinkloop van Deventer naar Bathmen op 29 december. Want je kunt je vanaf nu weer inschrijven. Je kunt natuurlijk individueel meelopen en net als de vorige edities kun je je ook inschrijven voor de bedrijvenloop en natuurlijk de Kidsrun.Het gaat niet om de snelste tijd, maar om het plezier dat je beleeft en om je beter te voelen. Inschrijven voor dit bijzondere concept kan op www.brinktotbrinkloop.nl

De Brink tot Brinkloop is een recreatieve hardloopwedstrijd met een laagdrempelig karakter, zodat iedereen die 10 km wil hardlopen mee kan doen. De loop gaat over een geijkt parcours van exact 10 km (in 2019 opnieuw gemeten volgens IAAF-norm), zodat ook de serieuze hardlopers aan hun trekken komen. De loop benadrukt de as Deventer-Bathmen (Snippelingsdijk-Holterweg-Deventerweg). Het parcoursrecord bij de mannen is stevig in handen van Tim Bolink met een tijd van 30.54 minuten en bij de vrouwen bij Saskia van Vugt met een tijd van 36.26 minuten.

De organisatie is in handen van de Stichting Atletiek Promotie Deventer (STAP), in samenwerking met A.B.S.-Bathmen (afd. trimmen) en A.V. Daventria 1906.

 

Kidsrun
Net als voorgaande jaren is er een Kidsrun voor de allerkleinsten, over een afstand van ruim 1 km door de dorpskern van Bathmen. Opnieuw zal gestreden worden om de titel ‘Snelste School van Deventer’.

 

Bedrijvenloop
Tevens is er de Businessloop-Powered by Boode, waar bedrijventeams kunnen strijden om de Boode-Bokaal. Aan deze bedrijvenloop zit een exclusief arrangement verbonden voor de deelnemende atleten. Zij worden voor het evenement opgevangen in St. Tropez aan de Brink in Deventer en kunnen na de finish bijkomen in Boode onder het genot van een hapje en een drankje.

 

De tijdregistratie zal elektronisch zijn en het vervoer van de atleten (na de finish) en de bagage, wordt geregeld door de organisatie.

Op traditioneel de laatste zondag van het jaar (29 december 2019) zal de 13e editie van de Brink tot Brinkloop van start gaan. De start is om 11.00 uur op de Brink in Deventer en na iets meer dan een half uur worden de eerste deelnemers op de Brink in Bathmen verwacht.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.brinktotbrinkloop.nl of contact opnemen per mail: info@brinktotbrinkloop.nl