Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hart voor Salland: stem op filmhuis Cinebat

Maart Cinebat filmnieuws

BATHMEN – Rabobank Salland stelt een deel van de winst beschikbaar via de actie ‘Hart voor Salland’. Dat is voor ondersteuning aan lokale verenigingen en maatschappelijke instanties. Filmhuis Cinebat is één van de gegadigden.

Klanten van de Rabobank Salland hebben rond 8 maart 2018 per post een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen. Van vrijdag 9 maart t/m maandag 19 maart 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal drie stemmen op dezelfde organisatie mogen worden uitgebracht. U stemt toch zeker ook op Cinebat?

 

Zaterdag 17 maart om 18.15 uur de familiefilm Verschrikkelijke Ikke 3 (vanaf 6 jaar.)

Pure animatieslapstick! Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur. Gru wordt benaderd door zijn onbekende en schatrijke tweelingbroer Dru, die de betere haargenen bezit en het kasteel bewoont van hun gezamenlijke voorouders, stuk voor stuk meesterboeven. Dat Gru net uit de antiboevenbrigade is gezet, omdat hij jaren tachtig fetisjist en diamantrover Bratt liet ontglippen, maakt een terugkeer op het slechte familiepad extra verleidelijk.

 

Zaterdag 17 maart om 20.30 uur de avondfilm Hampstead

Een feelgooddrama gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton). Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een dakloze man die in Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde.

 

Extra filmavond met de actie 2 voor 1, mag 1 persoon gratis!

Woensdag 28 maart om 20.30 uur de avondfilm Rams.

Een drama/ komische film over koppige schapen en IJslanders.

 

Entree: 5 euro

Nieuwsbrief ontvangen? Mail naar info@cinebat.nl

Tip: Vier je verjaardagfeestje bij Cinebat. De jarige krijgt een verrassing!

Verdere info: zie www.cinebat.nl