Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hemelvaartsdag, fietsen en skiws in Bathmen

BATHMEN – Dit jaar verzorgt de Stichting Bathmen Promotie samen met boerendansgroep ‘Battumse Venne’ voor de 11e keer de jaarlijkse fietstocht op Hemelvaartsdag 30 mei. En Hemelvaartsdag, fietsen, skiws en Bathmen horen bij elkaar.De organisatie heeft weer een mooie route uitgezet met leuke activiteiten voor oud en jong.

Omdat het de 11e keer is, wil men de straten in Bathmen dit jaar, net als in 2009, versieren met skiws. Een skiw is een ander woord voor vogelverschrikker. Een jury zal de versierde straten beoordelen. Je kunt als straat meedoen, maar ook als familie of in je eentje. Wil je kans maken op één van de prijzen (bon voor barbecuepakket), meld je dan aan. Dat kan persoonlijk bij het infopunt, maar ook door het sturen van een e-mail aan infopunt@bathmen.nl Geef duidelijk aan of je alleen meedoet of met een groep. Als je met een groep meedoet, vermeld dan ook de namen van je groepsleden.

Volg de Facebookpagina of het Instagramaccount van de Stichting Bathmen Promotie (Beleef Bathmen) en doe ideeën op. Er worden regelmatig foto’s van de skiws van 11 jaar geleden gedeeld.

Dus doe mee, doe eens gek en maak een skiw en meld je vandaag nog aan!