Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hemelvaartsdag is fietsen in Bathmen!

BATHMEN – Op de agenda van de Stichting Bathmen Promotie staat op Hemelvaartsdag 18 mei een mooie fietsroute voor u gepland. Het thema is dit jaar ‘water’. Op de rustpunten langs de route is er binnen dit thema weer muziek en ander vermaak voor jong en oud.

U kunt starten tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Cultuurhuus, Schoolstraat 6A in Bathmen.
De kosten van deelname bedragen € 2,50 per persoon en dit is inclusief een tegoedbon voor wat lekkers onderweg. Kinderen mogen natuurlijk gratis mee. U hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Aan het eind van de route zijn er op het eetterras (het plein voor het Cultuurhuus) lekkere (lokale) hapjes en drankjes.

Op het plein voor de bibliotheek is de finale van het Shantykorenfestival georganiseerd door RTV Oost. RTV Oost is nog op zoek naar Shantykoren die mee willen doen aan dit Shantykorenfestijn in Bathmen. RTV Oost is op zoek naar het mooiste Shantykoren-lied van Overijssel. Wil je meedoen met jouw Shantykoor? Geef je dan op door een mail te sturen naar shanty@rtvoost.nl. Meer informatie vindt u op de website van RTV Oost.

De organisatie heeft een mooie route uitgezet en heeft er weer zin in. “U ook? Wij zien u graag op Hemelvaartsdag in Bathmen. Want in ‘Battum is altijd wat te doen!”, aldus en woordvoerder.

Meer informatie en actuele gegevens zijn te vinden op www.Bathmen.nl.