Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herdertjestocht in Bathmen

BATHMEN – De Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek, dansgroep Battumse Venne en de Stichting Bathmen Promotie houden op zaterdag 21 december de jaarlijkse Herdertjestocht door het centrum van Bathmen. De organisatie wordt ondersteund door vrijwilligers van diverse verenigingen uit Bathmen.Dit jaar start de tocht bij Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen tussen 17.30 en 18.30 uur en eindigt in de Dorpskerk in Bathmen. Deelname aan de Herdertjestocht is gratis. In groepjes lopen de bezoekers door het centrum van Bathmen, waarbij onderweg op diverse plekken in het dorp het kerstverhaal wordt uitgebeeld met behulp van zang en muziek.

De tocht eindigt bij de Dorpskerk in de kerststal met het kindje Jezus en Jozef en Maria. In de kerk wordt een modern kerstverhaal verteld en er wordt muziek gemaakt.

Noteert u de datum van de Herdertjestocht vast? Zaterdag 21 december 17.30 uur start Kerst met de Herdertjestocht in Bathmen.

Vanaf 9 december kunnen kinderen bij het Infopunt in het Cultuurhuus voor € 1,50 een lampion kopen om mee te nemen tijdens de tocht. Samen maken de deelnemers een sliert van lichtjes door het donkere Bathmen. Een eigen lichtje meenemen mag natuurlijk ook!

Samen zorgen de organisatoren, de vrijwilligers en u voor een gezellige start van Kerstmis 2019!