Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herdertjestocht in Bathmen

BATHMEN – De Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek en de Stichting Bathmen Promotie houden op vrijdagavond 16 december weer de gezellige Herdertjestocht door het centrum van Bathmen. De tocht kon als gevolg van de coronamaatregelen twee jaar geen doorgang vinden, maar dit jaar lijkt het weer te gaan lukken. De organisatie heeft er in ieder geval weer zin in, maar kan nog wel wat hulp gebruiken!


De tocht start bij de dorpskerk in het centrum van Bathmen. Inloop in de dorpskerk vanaf 17.45 uur, waarna er vanaf 18.00 uur in groepjes gestart kan worden. De groepjes lopen door het prachtig verlichte centrum van Bathmen. Onderweg wordt, op diverse plekken in het dorp, het kerstverhaal uitgebeeld met behulp van zang en muziek. De tocht eindigt bij de kerststal met het kindje Jezus en Jozef en Maria bij het Dijkhuis .
Deelname aan de Herdertjestocht is gratis, maar er wordt wel om een vrije gift gevraagd om de kosten te drukken. Voor kinderen is er aan het einde iets te drinken en een klein cadeautje.
“Noteert u de datum alvast? Vrijdag 16 december start van Kerst met de Herdertjestocht in Bathmen.
Wat vindt u trouwens van de prachtig verlichte Brink in Bathmen? Ook een initiatief van de Stichting Bathmen Promotie. Samen zorgen we voor een gezellige start van Kerstmis 2022, want in Battum is altijd wat te doen!”, aldus een woordvoerder van de Stichting Bathmen Promotie.