Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herdertjestocht in Bathmen

Bathmen – De Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek en de Stichting Bathmen Promotie houden op vrijdagavond 22 december weer de gezellige Herdertjestocht door het centrum van Bathmen.

De tocht start dit jaar bij de dorpskerk in het centrum van Bathmen. Inloop in de dorpskerk vanaf 17.45 uur waarna er (let op!) vanaf 18.00 uur in groepjes gestart kan worden. De groepjes lopen door het prachtig verlichte centrum van Bathmen. Onderweg, wordt op diverse plekken in het dorp, het kerstverhaal uitgebeeld met behulp van zang en muziek.
De tocht eindigt bij de kerststal met het kindje Jezus en Jozef en Maria.
“Deelname aan de Herdertjestocht is gratis, maar er wordt wel om een vrije gift gevraagd om de kosten te drukken. Bent u erbij met uw (klein)kinderen?
Vrijdag 22 december; de start van Kerst met de Herdertjestocht in Bathmen!

Wat vindt u trouwens van de prachtig verlichte Brink in Bathmen? Ook dit is een initiatief van de Stichting Bathmen Promotie.

De commissie die zorgt voor de organisatie van de Herdertjestocht zoekt ook voor de komende jaren enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het uitdenken en de organisatie van de Herdertjestocht. Het zou toch jammer zijn, als er geen Herdertjestocht meer is, omdat er geen mensen meer zijn die de tocht willen organiseren?

Samen zorgen we voor een gezellige start van Kerstmis 2023, want in Battum is altijd wat te doen!”, aldus een woordvoerster namens de organisatie.