Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herdertjestocht in Bathmen terug van weggeweest

BATHMEN – De Stichting Bathmen Promotie houdt op zondag 23 december samen met de Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek, dansgroep Battumse Venne en Carnavalsvereniging De Battumse Pompers de Herdertjestocht door het centrum van Bathmen.De tocht start vanaf 17.00 uur in de Dorpskerk in Bathmen en eindigt dit jaar op de Brink in Bathmen op en rond de ijsbaan van Carnavalsvereniging De Battumse Pompers. Deelname aan de Herdertjestocht is gratis. In groepjes lopen de bezoekers door het centrum van Bathmen, waarbij onderweg op diverse plekken in het dorp het kerstverhaal wordt uitgebeeld met behulp van zang en muziek.

De organisatie nodigt alle deelnemers uit om aan het eind van de Herdertjestocht gezamenlijk op een sfeervol aangeklede Brink pannenkoeken te eten. De pannenkoeken worden gebakken door buurtvereniging De Oude Molen. De pannenkoeken kosten € 2,00 per stuk. De Battumse Pompers verkopen koek en zopie.

De pannenkoeken moeten van tevoren besteld worden. Dit kan via de website van het Cultuurhuus waarbij u betaalt via Ideal, maar u kunt ook bij het Infopunt terecht, waar u kunt pinnen of contant kunt betalen.

Samen zorgen de Stichting Bathmen Promotie, de Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek, dansgroep Battumse Venne, Carnavalsvereniging De Battumse Pompers en buurtvereniging De Oude Molen voor een gezellige start van Kerstmis 2018.