Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herfsttintentocht in Bathmen

BATHMEN/LOO – De bladeren beginnen te kleuren, de dagen worden korter en er verschijnen paddenstoelen. Tijd voor de jaarlijkse Herfsttintentocht van de Stichting Bathmen Promotie. De wandeltocht wordt op zondag 22 oktober gelopen. Dit jaar start de wandeling om 13.00 uur bij het Naoberlookaal in Loo.Door gestegen onkosten, moet de organisatie helaas dit jaar € 2,- per wandelaar vragen. Hiervoor krijgt u een leuke en gezellige wandeling en onderweg een kop chocolademelk met iets lekkers. U wandelt gezamenlijk met de andere wandelaars en een gids door het mooie en verrassende Sallandse landschap. Er worden niet alleen bestaande paden gevolg; de route is ongeveer 8 km lang.

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen, wandel- en kinderwagens. Honden mogen niet mee, omdat er door weilanden wordt gelopen en dan de mogelijkheid bestaat dat honden (als drager) een neosporabesmetting overbrengen op koeien. Koeien kunnen hierdoor een miskraam krijgen.

Aan het eind van de wandeling is er gelegenheid om onder genot van een kop koffie of thee, gezellig bij te praten in het Naoberlookaal.

De Stichting Bathmen Promotie ontmoet u graag bij de Herfsttintentocht. Wilt u weten wat er verder in Bathmen te doen is, kijkt u dan op de agenda van www.Bathmen.nl. ‘In Battum is altijd wat te doen!’