Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het Café op zijn Kop en

666 The Nightmare bij

Hét Café Braakhekke

BATHMEN – Zaterdag 14 november is er weer een Het Café op zijn Kop avond. Hét Café op zijn Kop is een concept dat zich maandelijks afspeelt in Hét Café Braakhekke. Dit concept wordt georganiseerd door Wim Tijhuis van Hét Café Braakhekke en Maikel Demmers van Just Events.De muziek op deze avond zal verzorgd worden door het Sjiek DJ Team, dat alle muziek van de jaren 80 tot de hits van nu op zijn kop gooit tussen 21.00 en 02.00 uur. Jij komt toch ook?

 

Het Café Live

Het Café Live  is er op zondag 15 november vanaf16.00 uur; entree € 10,00. Die middag speelt 666 The Nightmare.

666 The Nightmare bestaat uit zeven muzikanten met een nietsontziende dadendrang. Blikvangers The Joker en Cat Woman snijden met hun hoge, bloedzuivere stemmen door merg en been. Zij worden daarbij gesteund door het gitaarwonder RatMan, een ware gitaarkoning. Eveneens een grootheid is de bizarre soundwizzard op keyboards, luisterend naar de naam Uncle Fester. Maar ook de rest is eigenlijk te link om met blote handen aan te pakken. Collega-gitarist ‘Angus Old’ blijkt een zuipende, vrouwenverslindende macho; de noeste baardmans Jan Manson gebruikt zijn basgitaar als een pikhouweel. Drummer ‘Mister Death’ oogt weliswaar als een kruising tussen Magere Hein en Keith Moon, maar geselt zijn drumkit als door de duivel op zijn hielen gezeten.

Hun playlist bestaat o.a. uit: Jailbreak (Thin Lizzy), Let there be rock (AC/DC), How you gonna see me now (Alice Cooper), Fox on the run (The Sweet), Dynamite (Mud), I was made for loving you (Kiss), Smoke on the water (Deep Purple) en vele andere.